JUNIOR 72 TABERNES BLANQUES 75

Aquest dissabte es va jugar el partit del nostre Júnior que l’enfrontava contra el Tabernes Blanques.

El partit va començar amb molta igualtat entre els dos equips, on els errors eren aprofitats per aconseguir cistelles i així es va arribar amb empate al marcador (16-16). El segon quart el Alginet va desaparèixer per moments del partit, la seua intensitat va baixar (va ser baixa durant tot el partit) i ho va aprofitar el Tabernes per a traure avantatges superiors de 10 punts, però un bon final de quart del Alginet es va ficar a 6 baix a la mitja part.

L’eixida del 3er quart va seguir amb un Alginet poc ficat en el partit, baixant en molts moments del partit els braços i Tabernes amb un joc molt viu ho aprofitava per acabar el 3er quart 13 punts per davant. L’últim quart el Alginet va ser capaç de reaccionar i remuntar el desavantatge i aconseguir ficar-se 1 punt per davant a falta de 2 minuts però de nou el Tabernes va gestionar millor l’atac i amb un rebot en atac ficava 5 punts d’avantatge que Alginet no va poder rebaixar en el marcador, a la fi, Alginet 72-75 Tabernes Blanques

Deja una respuesta