SÈNIOR AUTONÒMIC: C.B. ALGINET – C.B. TABERNES BLANQUES

C.B. ALGINET -61- C.B. TABERNES BLANQUES -67-

DATA: 5-11-2017. LLOC:PAVELLÓ D’ESPORTS D’ALGINET. HORA: 18:30.

Derrota del nostre Sénior Autonòmic davant el C.B. Tabernes Blanques en un partit on nosaltres hem estat molt erràtics en molts aspectes del joc i els vistants sempre han anat per davant en el marcador amb curtes diferencies. Hui els nostres jugadors no han tingut el seu millor dia i hem fallat cistelles fàcils que ens ha impedit poder competir millor. El nostre joc en atac torna a no ser constant i tenim moments de bon joc amb moments que pareguen un poquet perduts i açò facilita molt la tasca del contrari. També hui hem estat prou blanets en defensa i no hem pogut aconseguir mai fer que el contrari estiguera incómode a la pista. Seguirem treballant dia a dia per a millorar.

Jugaren pel C.B. Alginet: Robert Greus, Alex Grau, Daniel Quesada, Carles Hervás, Moumen Abdejaquoia, Pepe Briz, Noé Andreu, Miguel A. Lozano, Sergi Cuadros, Iván Lerín i Arnau Velasco.

Pròxim partit dissabte dia 11-11-2017. a les 17:00h. davant N.B. Paterna.

Miguel Quesada.

Deja un comentario