SÉNIOR AUTONÒMIC: N.B. PATERNA – C.B. ALGINET.

N.B. PATERNA -64- C.B. ALGINET -76-

DATA: 11-11-2017. LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS DE PATERNA. HORA: 17:00.

Victòria del nostre Sénior “B” en el seu desplaçament a la localitat de Paterna, hui els nostres xics han jugat un partit molt seriós i ben treballat aconseguint una victòria totalment merescuda.
Nosaltres imposem el ritme de joc des del principi del partit i els locals veguen com la nostra defensa individual s’imposa al seu atac estàtic i com el nostre joc col.lectiu en atac aconseguix moltes cistelles en tirs lliurats o en situacions d’avantage deprés de fer una bona circulació de baló. Al descans arribem amb un marcador de (25-44) i amb sensacions molt positives per afrontar els dos pròxims períodes. En la segona part els locals incrementen la segua defensa i això fa que nosaltres ja no estem tan còmodes en atac i fer cistelles siga més difícil, el parcial del 3º període es favorable als locals(22-14) i arribem al 4º període amb el partit obert, pero els nostres xics hui han sabut jugar bé els últims minuts i mantenir la ventaja al marcador, jugant amb serietat i sabent en tot moment que fer. En definitiva bon partit dels nostres xics que ja necesitaben aconseguir una victòria i que esperem puga ser l’inici d’una reacció molt positiva per part de tots.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Daniel Quesada(7pts), Carles Hervás(11pts), Pepe Briz(13pts), Sergio Hernández(22pts), Sergi Cuadros(14pts), Alex Grau(2pts), Miguel A. Lozano(2pts), Arnau Velasco(2pts) i Moumen Bedjaouia(2pts).

Parcials per períodes: 1º(14-27), 2º(11-17), 3º(22-14) i 4º(17-18).

ÀRBITRES: SR. MORÍN, P.P. i MATEU, J.F.

Pròxim partit diumenge dia 19-11-2017 a les 18:30h. a casa davant N.B. Torrent.

Miguel Quesada

Deja un comentario