VALENCIA BENIMACLET 76 JUNIOR 62

 

Aquest dissabte el nostre junior va jugar a Valencia contra el Valencia Benimaclet.

El partit va començar molt igualat per els dos equips, on ells aconseguien xicotetes avantatges gràcies als contraatacs que podien córrer i amb un joc més viu, però el Alginet va saber reaccionar a temps per anar-se’n a la fí del primer quart 1 punt per davall. El segon quart va continuar imposant-se el atac front la defensa, aconseguíem xicotetes avantatges que ells responien  ràpidament mantenint el partit a la màxima igualtat i així vam arribar a la mitja part 2 punts davant al marcador.

L’eixida del 3er quart va ser mala per als nostres, una baixa intensitat defensiva, sumat al poc encert en atac en el tir exterior ja que el equip rival estava molt tancat, el Valencia Benimaclet va aconseguir anar-se’n en el marcador i van saber aguantat el avantatge, el Alginet va intentar reaccionar però el poc encert nostre i el gran encert d’ell va fer que fora impossible la remuntada, a la fí Valencia Benimaclet 76-62 CB Alginet.

Deja una respuesta