Victòria del benjamí federat davant del Genovés

Partit intens el jugat pel nostre benjamí federat el darrer dissabte, que va necessitar d’un plus d’esforç i saber estar per a imposar-se als de Genovés que lluitaren com a guerrers venent molt cara la seua derrota.

Ambdos equips mostraren un intercanvi d’accions defensives i ofensives a gran velocitat en el primer període que donaren pas a l’intercanvi de cistelles (10-9). En el segon, marcàrem diferències gràcies al domini en la pintura, tot i que el rival va estar molt encertat des del triple  (24-18).  També logràrem un bon parcial en el tercer període anant-nos al descans amb 12 punts dalt (34-22).

El quart i cinqué període van ser de gran duresa i d’escasa anotació. Els visitants van augmentar el nivell defensiu i nosaltres no sols no reculàrem, sinò pegàrem un pas endavant mostrant que també saben jugar fort (41-28). Els de Genovés eixírem a per totes en l’últím període i retallaren la diferència a sols 5 punts, però els nostres xiquets amb dos triples consecutius donaren tranquilitat i moral per a seguir anotant fins el 57-40 final.

«No sempre els més alts arriben més amunt, no sempre els més ràpids arriben abans, no sempre els més forts són els que guanyen la batalla. Però els que més entrenen, més s’esforcen i més creuen en l’equip són els que més vegades aconseguiran la victòria» (Pau Gasol).

Deja una respuesta