VICTÒRIA DEL CADET «B» CONTRA ALZIRA

CADET “B” C.B. ALZIRA GRANA VS C.B.ALGINET “B”

Hora : 17:45 Data: 15/11/2017.

Resultat 60-68.

Partit ajornat disputat entre setmana a causa de petició del rival. Els nostres xics van realitzar una bona eixida al camp liderats per Mario Ballesteros que va estar a un gran nivell. Trencava la defensa per finalitzar o assistir als companys demostrant ser un bon jugador sabent quan cal acabar i quan assistir al jugador millor col·locat. Arribàrem a tindre un avantatge de 14 punts en el minut 5 del segon període (18-32). La segona meitat l’Alzira va pujar línies defensives amb una pressió amb 2×1, on els nostres xics van tindre alguns problemes però l’encert de Pepe Machi ens mantenia en tot moment per davant del marcador. El millor percentatge en tirs lliures (10/22 un 45,45%) i un control una mica més efectiu del rebot, ens van ajudar a no perdre el control de partit i poder aconseguir una victòria més per als nostres xics.

Enhorabona als nostres xics per l’esforç i l’entrega en aquest partit.

Pròxim partit dia 25 de Novembre a les 12:30 en Alginet davant Algemesí.

Jugaren i anotaren: Mario Ballesteros (12), Marcos Lerín (2), Javier Cervera(-), Pepe Machi (20), Vicent Machi(6), Josep Escutia(6), Kais Hijazi(-), Víctor García(7), Carlos Alepuz(8), Javier Vercher(6) i Josep Quiles(-).

Parcials per període: 1ª (13-21), 2ª (15-17), 3ª (14-13), 4ª (18-17).

Daniel Quesada

Deja una respuesta