VICTORIA DEL JUNIOR EN CASA DEL PETRAHER

 

 

 

 

Aquest diumenge el nostre junior va jugar contra el CB Petraher partit corresponent a la jornada número 8 a Valencia.

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles constants on s’imposava l’atac a la defensa, però poc a poc el CB Alginet es va anar apagant, costava atacar la zona i no arribaven les cistelles i això feia que els jugadors baixaren els braços en defensa i permeteren moltes segones opcions i moltes penetracions del equip contrari que feia que ficaren cistelles fàcils i mostrant una imatge de poca intensitat i actitud, així vam arribar a la mitja part 10 punts baix al marcador, 40-30.

La segona part va canviar totalment, el CB Alginet va eixir molt més ficat en defensa i amb un altra actitud, i van començar a entrar els tirs i gràcies a un parcial de 0-16 vam aconseguir ficar-nos per davant al marcador per acabar el 3er quart empatats.

L’eixida del últim quart va ser millor per al equip local que aconseguia cistelles i es ficava per davant, però l’Alginet no es despegava del marcador i es va arribar al final en tot per decidir, els canvis defensius i millor encert del Alginet en moments finals va fer que aconseguirem la victòria per 3 punts, a la fi, 68-71.

Deja una respuesta