VICTORIA DEL JUNIOR FRENTE A MISLATA

 

 

 

Partit jugat aquest diumenge que enfrontava al nostre Júnior contra el Mislata al pavelló del Alginet.

El partit va començar amb els dos equips encertats en atac però on no s’aconseguien atacs fluïts i ràpidament es va veure en el marcador on el partit anava a pocs punts, aquest primer quart va dominar la igualtat on el Mislata va acabar 2 punts per dalt.

El segon quart el Alginet va reaccionar i va començar a traure faltes i sumar molt poc a poc des de el tir lliure (5/20 al llarg del partit), així va aconseguir encadenar en 7 minuts un parcial de 15-0 que li va permetre anar al descans amb un avantatge de 8 punts.

A l’eixida del 3er quart el Mislata aconseguia retallar el marcador, però ràpidament el CB Alginet va reaccionar de manera tímida, amb molts tirs lliures fallats, el Mislata tampoc va estar encertat i aquest parcial va ser de 8-8.

L’últim quart el Alginet va trobar eixa fluïdesa que no havia trobat en tot el partit i creixent des de la defensa va millorar el seu atac i es van aconseguir cistelles, els canvis defensius van fer que el Mislata dubtara en el seu joc i així frenar el seu atac, a la fi del partit, CB Alginet 58-39 Mislata.

Deja una respuesta