ALBERIC «A» VS ALEVÍ GROC

ALEVÍ IR NIVELL 3 GRUP I OCTAVA JORNADA ALBERIC VS ALGINET
Hora : 12:00
Data: 03/12/2017. Resultat 64-27.

Partit molt complicat a causa de la gran superioritat física del rival. Així i tot, els nostres xiquets han competit i han evitat que ens tancaren el marcador. El primer període va ser molt disputat amb un empat a 7. Després l’entrada del número 15 rival amb una gran envergadura ens feia errar tots els tirs. Simplement tiraven , erraven però amb els rebots ofensius ens feien cistelles una darrere de l’altra. El cinqué període també va estar molt competit amb un parcial de 15-13 demostrant que podem competir quan el número 15 no estava en pista.
Cal donar l’enhorabona als xiquets perquè ho han intentat de debò. A seguir entrenant i a seguir millorant.

Jugaren i anotaren: Adrià Pelufo (2), Jaume Pellicer(5), David Jaime(-), Salva Vila(2), Pau Cañadas(9), Iker Parra(-), Andreu Pla(-), Rubén Ruiz (3), Alex Hervás (2), Rubén Ferrer(-) i Álvaro Vallés (4).

Parcials per període: 1ª (7-7), 2ª (12-2), 3ª (7-1), 4ª (10-1), 5ª (15-13) i 6ª (13-3).

Daniel Quesada

Deja una respuesta