Benjamí federat 52-12 NB Alzira

El darrer dissabte jugàrem contra el NB Alzira, un equip en plena introducció a l’esport del bàsquet. Encara la superioritat dels nostres xiquets no deixàrem de corregir detalls per a millorar individual i grupalment. Al primer període veiem cistella fàcilment,  distanciant-nos en l’electrònic (18-3). Al segon període caiguérem en precipitacions que ens van provocar moltes perdues (26-12). Un bon treball negant la línea de passe en el tercer període va fer que aconseguírem moltes cistelles (49-12). Després del descans seguírem augmentant la diferència però relaxàrem la defensa deixant jugadors lliures de marca. Al cinqué i sisé període al vorens superiors no respectàrem el joc en equip i l’ànsia per encistellar ens feia cometre errors d’eixida, de parada i de bona selecció de tir (52-12).

«L’entrenament és preparació» (Pete Carril).

Deja un comentario