CADET “A” C.B. ALGINET – N.B. ALZIRA.

C.B. ALGINET -89- N.B. ALZIRA- 69-

DATA: 24-12-2017. LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS D’ALGINET. HORA: 11:00.

Victòria del nostre Cadet “A” en l’últim partit de la primera fase de la Competició de nivell 2 que ens enfrontava al N.B. Alzira i que ens serveix per a classificar-nos per jugar la següent Fase en Categoria Preferent.Hui teníem l’obligació de guanyar el partit si volíem aconseguir el nostre objectiu i esta pressió ens ha passat factura sobretot al principi del partit, on hem jugat amb molta ansietat i hem comés molts errors tant en defensa com en atac, si a açò unim el bon partit realitzat pels visitants, ens trobem amb un partit difícil de guanyar que se’ns ha complicat molt i que només hem pogut trencar en l’inici del 4º període.
Jugar en Categoria Preferent és un èxit que molt pocs esperàvem aconseguir ja que en el nostre grup hi havia dos equips (Xàtiva i Gandia) que en la primera volta havien demostrat ser superiors al nostre equip, però els xics han “cresgut” molt en els últims dos mesos en el seu joc col·lectiu tant i han realitzat una magnífica segona volta aconseguint un “premi” com és el jugar la següent Fase en Categoria Preferent i acabar l’any amb molt bones sensacions.
No vull despedir-me sense felicitar els meus jugadors pel bon treball que estan realitzant en tots els entrenaments i animar-los a continuar igual sabent que estem en el bon camí per a continuar creixent i culminar el nostre procés de Formació Contínua. Bon Nadal i Bones Festes a tots!!.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Josep Gil(16pts), Javier Vercher(4pts), Josep Escutia(3pts), Mario Ballesteros(6pts), Daniel Tormo(7pts), Carlos Alepuz(3pts), Alejandro Vallés(24pts), Pepe Machí(2pts), Víctor Pelufo(15pts) i Julià Jiménez(9pts).

Parcials per períodes: 1º(21-22), 2º(18-23), 3º(19-15) i 4º(31-9).

ÀRBITRE: SR. GIMENO, D.

Miguel Quesada.

Deja un comentario