CADET “A”: C.B. ALGINET – UPB GANDIA.

C.B. ALGINET -73- UPB GANDIA -67-

DATA: 3-12-2017. LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS D’ALGINET. HORA: 10:00.

Molt bon partit del nostre Cadet “A” que s’enfrontava al líder del grup el UPB Gandia que estaba invicte i que al partit d’anada ens va guanyar amb molta claredat. Els nostres xics han jugat amb molt de caràcter i han demostrat una clara progressió al seu joc col.lectiu tant en defensa com en atac. En els últims partits ja haviem vist molta progressió en molts aspectes del joc i hui davant el líder hem pogut seguir amb esta progressió i demostrar que el bon treball diari es veu reflexat sempre.
El partit ha sigut molt competit ja que els visitants amb jugadors que fan un bon bàsquet mai han deixat que nosaltres puguerem anar-sen al eletrònic. El marcador sempre anaba igualat i fins els últims segons no hem pogut vore qui anaba a guanyar el partit. Hui hem pogut vore molta milloria en la nostra defensa individual i açó ha sigut clau per endur-se la victòria. En definitiva gran treball per part de tots els jugadors que hui han tornat a demostrat que amb “treball” i “esforç” en aquest sport es pot aconseguir grans resultats.Enhorabona!!.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Josep Gil(15pts), Javier Vercher(-), Josep Escutia(-), Mario Ballesteros(10pts), Daniel Tormo(30pts), Carlos Alepuz(1pt), Alejandro Vallés(4pts), Pepe Machí(2pts), Víctor Pelufo(3pts) i Julià Jiménez(8pts).

Parcials per períodes: 1º(15-14), 2º(17-15), 3º(19-18) i 4º(22-20).

ÀRBITRE: SRTA. MONTES, I.

Pròxim partit diumenge dia 17-12-2017. a les 10:00h. a Benifaió.

Miguel Quesada.

Deja un comentario