CADET «A»: C.B. ROQUETTE BENIFAIÓ – C.B. ALGINET

C.B. ROQUETTE BENIFAIÓ -56- C.B. ALGINET -68-

DATA: 17-12-2017. LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS DE BENIFAIÓ. HORA:10:00.

Victòria important del nostre Cadet «A» davant un combatiu Roquette Benifaió que ens serveix per a mantindre la 3ª posició en la classificació i tindre esperances de clasificar-nos per a jugar la próxima fase en categoria Preferent.
El partit ha sigut molt igualat fins al descans (29-29), les defenses guanyaben als atacs i amb un pavelló on feia molt de fred els dos equips no acavaben de tindre molt d’encert i la igualtat era màxima fins la mitja part. Els nostres xics després del descans eixen a la pista amb millor mentalitat defensiva i aconsegueixen fer un molt bó tercer període on aconseguim una renda de 10pts de diferència al final del mateix (42-52). Pero l’equip local apreta de valent i torna a ficar-se en el partit (54-57) minut 4, una altra vegada cometem errors en la lectura de la seua defensa i permetem que ells dominen el ritme del partit, però després d’un temps mort tornem a la senda del bon joc i amb tres accions molt positives per la nostra part en defensa i 8 punts consecutius d’un gran Mario Ballesteros, el nostre equip controla el partit i aconseguim una victòria molt treballada i que per a nosaltres era molt important.
Ens queda un partit el diumenge que ve a casa davant el N.B. Alzira per a tancar esta fase de la competició, esperem poder també guanyar-lo i classificar-nos per a la categoria Preferent que seria un gran «premi» per aquest grup de jugadors que estàn entrenant de valent i demostren el seu compromís i les ganes que tenen de mijorar.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Josep Gil(18pts), Javier Vercher(2pts), Josep Escutia(2pts), Mario Ballesteros(12pts), Daniel Tormo(16pts), Carlos Alepuz(1pt), Alejandro Vallés(6pts), Pepe Machí(-), Víctor Pelufo(8pts) i Julià Jiménez(3pts).

Parcials per períodes: 1º(16-13), 2º(13-16), 3º(13-23) i 4º(14-16).

ÀRBITRE: SR. ORTÍZ, A.

Pròxim partit diumenge dia 24-12-2017. a les 11:00 a casa davant N.B. Alzira.

Miguel Quesada.

Deja un comentario