Doble crònica de l’Infantil A.

CBA Godella 71 – 42 CB Alginet

El començament de lliga del nostre infantil esta sent bastant dur. El començament ha tingut dos etapes una primera de 3 jornades on el nostre bàsquet era molt fluix. I l’altra son les últimes 5 on cada partit es va notant la millora en el joc col·lectiu encara que hi ha que seguir treballant en la defensa.

La penúltima jornada ens enfrontarem al CBA Godella, un equip de 1r any on la gran majoria foren campions autonòmics la temporada passada a Aleví. Nosaltres anàvem amb 6 jugadors també de 1r any i amb 2 de 2n. Es a dir es l’únic equip amb la nostra altura.

La primera part va ser molt mala on ens costava molt anotar per la bona defensa rival, la segona part començarem a jugar el joc que volem, amb un 29 – 31 favorable. Com en molts partits la defensa esta sent un gran problema, si volem guanyar partits en aquesta categoria hi ha que defendre els 40 minuts i no encaixar mes de 50 punts.

CB Alginet 0 – 2 NB Alzira

El resultat del partit va ser 60 – 55 favorable als nostres, però el comptar amb 7 jugadors sols i no complir la regla el partit va ser per als nostres companys del Alzira.

Com de costum ens enfrontàvem a un equip amb 2 jugadors amb quasi 1,80 o sense el quasi. Sols ens quedava pressionar des de dalt i dificultar la recepció de baló als interiors. Encara que al minut 8 vaig tindre que sol·licitar el temps mort que hi ha per part, el nostre joc era bo però amb alguns aspectes que millorar. Alguns ajustos per a pujar el baló ràpid i intentar jugar transicions rapides i primeres avantatges de 10 punts per als nostres.

Quan el rival aconseguia un tir venien els problemes on les segones, terceres, i inclús quartes oportunitats ens feien molt de mal (fàcilment 30 punts rivals vingueren després de fallar algun tir).

En atac podem destacar a tots, on la bona circulació de baló ens feia tindre bons 1C1 finalitzats baix de l’anella. A mes aconseguirem 4 triples, 3 d’ells amb bones accions ofensives doblant o rodant be el baló per a tirar.

Destacar d’aquest partit l’ajuda per primera volta de Albert, jugador del aleví, que sense haver entrenat mai amb cistelles grans va aconseguir anotar i sobretot fer molt bones defenses. El treball te la seua recompensa i després de perdre a Alzira en l’anada per mes de 20 punts, hem aconseguit capgirar la situació.

Dels dos partits sols ens queda per destacar que a pesar de que sols 4 hagen jugat els dos, els altres 7 han jugat a un mateix nivell i uns conceptes ben assolits del nostre joc. I també la gran millora als tirs lliures on estem aconseguint percentatges de 60%.

Deja un comentario