El benjamí federat finalitza la primera fase

El benjamí federat finalitza la primera fase de nivell 2 amb un balanç de 9 victòries i 1 derrota, sent segon a la classificació, amb aquest resultat jugarem la segona fase en lliga preferent.

L’últim partit de la primera fase es va avançar a la vesprada de dimecres jugant a domicili contra el C.B. Almussafes. En els dos primers períodes estiguérem molt encertats anotant fàcilment tant de tir exterior como en transicions ofensives, distanciant-nos notablement en l’electrònic. Aleshores decidírem que des del tercer període jugaríem limitant el bot per jugador, cosa que ens va costar aplicar, a més de deixar en un segon pla les tasques defensives. Poc a poc anàrem interioritzant la directriu marcada i en  el  quart i cinqué període tornàrem a aconseguir bons parcials. En l’últim període tornàrem a canviar la directriu, ara havíem de tocar tots els jugadors el baló abans de intentar encistellar i ens va costar diversos intents però ho aconseguírem!!! El de menys va ser el resultat (21-63).

La competició agafa un xicotet parèntesi en les festes nadalenques. Bon Nadal i Bon Any!

“Sempre tinc una pilota en el cotxe. Mai es sap.” (Hakeem Olajuwon).

 

 

Deja un comentario