El benjamí federat guanya al líder

Aquesta jornada ens tocava anar a Sueca on no anàvem a jugar un partit més, els dos equips volíem encapçalar la classificació, encara que no era trascendental…

Els de Sueca començaren colpejant i ens costava seguir el ritme que van imprimir (7-2). Al segon període no ens acoblàvem a l’agressivitat dels locals que ens penalitzaven l’excesiu bot de baló (18-10). Però al tercer són els nostres xiquets els que donen un pas endavant creixent des de la defensa i mostrant-nos mentalment forts aconseguint un lleuger avantatge (22-26). A la represa el locals apreten de valent i encara que estem prou centrats en les tasques defensives acabem el període iguals a 32. És al cinqué període on es trenca el partit on estem molt encertats de cara a cistella (32-49). El Sueca va a  per totes en l’últim període i amb un parcial de 10-0 es clava en la lluita pel partit, però superem la crisi i intercanviem cistelles fins el final del partit (49-57).

Els llocs a la classificació continuen iguals, ells primers i nosaltres segons, però aquesta victòria ens demostra que entrenant al 100% qualsevol objectiu pot ser assolible.

«Sé que en l’esport no pots sempre guanyar, però sí estàs obligat a lluitar, això sempre. Guanyar és qüestió de una pilota, d’una defensa …» (Dusko Ivanovic).

Deja un comentario