JUNIOR 71 CB ALCASSER 50

Aquest dissabte el CB Alginet va jugar el seu últim partit contra l’Alcasser abans de despedir aquest any i fer el paró nadalenc.

El partit va començar amb el Alginet ben ficat en pista i aconseguint cistelles que el permeten traure un xicotet avantatge, així arribàvem al primer quart amb un resultat de 19-13.

Al segon quart el Alginet va seguir amb intensitat i trobava un bon joc, però els constants errors de tirs fàcils baix de cistella no li van permetre anar-sen en el marcador i això ho va aprofitar Alcasser per a castigar alguns errors defensius, malgrat això 6 punts seguits finals del Alginet el va ficar 13 punts al descans.

L’inici del 3er quart va ser dominat per el Alcasser, mentre que l’Alginet es precipitava en el seu joc i perdia molts balons no forçats. Malgrat això l’equip va aconseguir reaccionar i va guanyar aquest quart per un punt (16-15).

L´últim quart va començar amb un intercanvi de cistelles on el CB Alginet no aconseguia tornar trencar el partit, però amb unes bones defenses i amb una bona intensitat el CB Alginet va aconseguir un bon parcial de 9-0 per trencar el partit i finalitzar el partit 71-50.

Deja una respuesta