Prebenjamí groc Alginet – Prebenjami blau Alginet

El dissabte 16 jugarem contra el prebenjamí groc d’Alginet, primer partit de la segona volta. El partit el vam saber jugar sense moltes dificultats cosa que ens va permetre veure com anem millorant progressivament, ja que el primer partit que jugarem contra el prebenjamí groc ens va costar un poc mes i fins al final no es va decidir el resultat. En aquest partit vam saber fer molts passes entre nosaltres i ens va permetre un bon joc per part de tots els jugadors de l’equip acompanyat d’un gran encert de cistelles per part nostra. D’aquesta forma el resultat del partit va ser: Prebenjamí groc Alginet 13-44 Prebenjamí blau Alginet. Felicitar als jugadors per la seua millora i animar-los a continuar treballant.

Jugadors que jugaren: Junaba Pelufo, Mauro Antich, Guillem Bailen, Ruben Bellenteros, Jordi Garulo, Viktor Markov, Emma Rey i Delia Espert.

Deja un comentario