SÉNIOR AUTONÒMIC: C.B. ALGINET – C.B. ALCÀSSER

C.B. ALGINET -73- C.B. ALCASSER-69-

DATA: 23-12-2017. LLOC:PAVELLÓ D’ESPORTS D’ALGINET. HORA: 18:15.

Molt bon partit del nostre Sènior Autonòmic que ha acabat amb victòria contra un dels primers classificats el C.B Alcàsser i que demostra com en este esport amb treball i esforç es poden aconseguir molts objectius. Des del principi del partit veiem com els nostres xics hui estan molt ficats en el partit aconseguint dominar el marcador i fer la sensació que este partit ho podem traure. Arribem al descans amb un avantatge de (45-36) , però sabem de la qualitat del nostre rival i que si volem aconseguir el nostre objectiu hem de continuar el treball realitzat en els dos primers períodes. Els visitants incrementant molt la seua agressivitat defensiva aconseguint que el nostre atac es ralentize i que no tinguem la fluïdesa que teníem en els primers 20 minuts, però els nostres jugadors a poc a poc van llegint les diverses defenses canviants del nostre rival i aconseguixen una merescuda victòria i a més practicant un bon bàsquet.
Bon Nadal i Bones Festes a tots!!.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Daniel Quesada(3pts), Miguel A. Laso(22pts), Sergio Hernández(11pts), Sergi Cuadros(14pts), Carles Hervás(7pts), Robert Greus(3pts), Àlex Grau(2pts), Iván Lerín(6pts), Miguel A. Lozano(5pts), Arnau Velasco(-) i Carles Martínez(-).

Parcials per períodes: 1º(22-15), 2º(23-21), 3º(15-16) i 4º(13-17).

ÀRBITRES: SR. SANHERMELANDO, H. i SR. VALLS, J.M.

Miguel Quesada.

Deja un comentario