SÉNIOR AUTONÒMIC: C.B. ALGINET – C.B. PETRAHER.

C.B. ALGINET -67- C.B. PETRAHER -53-

DATA: 3-12-2017. LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS D’ALGINET. HORA: 18:30.

Bon partit del nostre Sénior Autonòmic que s’enfrontava al C.B. Petraher un equip que en la classificació està dalt de nosaltres i que hui ha demostrat ser un equip molt perillós. Els nostres xics hui han desenvolupat un bon bàsquet i han aconseguit traure un partit que a priori era molt complicat. El nostre segon periode ha sigut molt bó i ahí hem pogut trencar un poquet el partit arrivant al descans amb un marcador de (39-24). Ells reaccionen al tercer període i aconseguixen parcials favorables que els fica a 8 punts de diferència (58-50), pero nosaltres en el quart període amb un bon joc col.lectiu dominem el partit i podem aconseguir una victòria molt treballada. En resum victòria important que ens deixa septims en la classificació i amb ganes de tornar a competir el próxim dissabte.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Miguel A. Laso(9pts), Daniel Quesada(-), Iván Lerín(1pt), Sergio Hernández(9pts), Sergi Cuadros(12pts), Carles Hervás(-), Robert Greus(9pts), Noé Andreu(5pts), Pepe Briz(21pts) i Àlex Grau(1pt).

Parcials per períodes: 1º(18-15), 2º(21-9), 3º(15-19) i 4º(13-10).

ÀRIBTRES: SR. GARCÍA, J. i SR. CARRASCO, F.

Pròxim partit dissabte 9-12-2017. a les 18:30h. al Genovés.

Miguel Quesada.

Deja un comentario