SÉNIOR AUTONÒMIC: C.B. ALGINET – C.B. TAVERNES.

C.B. ALGINET-70- C.B. TAVERNES -67-

DATA: 22-12-2017. LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS D’ALGINET. HORA: 20:15.

Partit molt igualat i competit jugat hui pel nostre Sènior Autonòmic i que ha finalitzat amb una molt necessitada victòria. Des del principi del partit veiem com els visitants també molt necessitats de victòries estan molt ficats en el partit i que si els nostres xics volien guanyar deurien de treballar molt en defensa i estar molt encertats en atac. Aconseguim arribar al descans amb un avantatge de (31-28) i saber que en la segona part hauríem d’incrementar el nostre nivell de joc col·lectiu i corregir alguns aspectes de la nostra defensa. Al final aconseguim competir millor en estos aspectes i arribar a un final igualat en el que hem jugat millor que el nostre rival i aconseguir una victòria molt necessitada.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Daniel Quesada(6pts), Iván Lerín(-), Sergio Hernández(12pts), Sergi Cuadros(-), Carles Hervás(14pts), Robert Greus(6pts), Noé Andreu(3pts), Álex Grau(8pts), Miguel A. Lozano(4pts), Arnau Velasco(3pts), Pepe Briz(14pts) i Carles Martínez(-).

Parcials per períodes: 1º(17-17), 2º(14-11), 3º(11-21) i 4º(28-18).

ÀRBITRES: SR. PUIG, J.M. i SR. ORTIZ, A.

Miguel Quesada.

Deja un comentario