VICTÒRIA DEL CADET «B» A L’ALCÚDIA PER FINALITZAR L’ANY 2017

CADET “B” EMBA ALCÚDIA VS C.B. ALGINET “B”
Hora : 12.15 Data: 23/12/2017.
Resultat 33-58.

Segurament podem assenyalar que ha sigut el millor partit del nostre Cadet “B” en allò que portem de temporada. A casa nostra el resultat en la primera volta va ser negatiu per nosaltres perdent 60-72. El passat dissabte, deixarem a l’Alcúdia amb 33 punts solament demostrant que els nostres jugadors realitzaren una molt bona defensa.

Els nostres bases, Mario i Javi, trencaren molt millor la pressió 2-2-1 o bé amb bot o mitjançant passes i els nostres alers, Carlos, Pepe i Víctor finalitzaren millor i per tant aconseguien anotar. També la bona defensa per davant per part de Vicent als pivots de l’Alcúdia, feia que no aconseguiren tants punts de rebot ofensiu ni de 1X1. Si a tot això li sumem una bona intensitat defensiva per part de Josep, Kais, Javi Cervera, Max i Marc, feia que l’equip rival no llançara mai amb facilitat. Finalitzant la primera part amb un marcador de 23-26 a favor dels alginetins.

La segona meitat amb una pressió amb les línies de passada més intensa, feia que els nostres xiquets robaren pilotes i eixirem ràpid al contra-atac.En l’últim període podem destacar els bons minuts dels nostres amics infantils que vingueren a ajudar-nos, Max i Marc, que jugaren sense cap por i amb molta intel·ligència.
Finalment, donar l’enhorabona a tots els xiquets per la millora en el joc i per la bona actitud que sempre han demostrat tant dins com fora de la pista en aquesta primera fase de la temporada.

Jugaren i anotaren: Mario Ballesteros (16), Javier Cervera (2), Pepe Machi (6), Vicent Machi (-), Josep Escutia (3), Kais Hijazi (-), Víctor García (9), Javier Vercher (10), Carlos Alepuz(11), Max Falger(-) i Marc Romay(2).

Parcials per període: 1ª (12-11), 2ª (11-15), 3ª (7-17), 4ª (3-15).

Daniel Quesada

Deja una respuesta