VICTÒRIA DEL NOSTRE ALEVÍ GROC A ALGEMESÍ

ALEVÍ IR NIVELL 3 GRUP I DESENA JORNADA ALGEMESÍ BLANC VS ALGINET GROC “B”
Hora : 9:00 Data: 23/12/2017.
Resultat 23-36.

Últim partit d’aquesta primera fase del nostre aleví groc. Els nostres xiquets han finalitzat amb 6 victòries i 4 derrotes ocupant el tercer lloc en la classificació.

Aquest partit va ser bastant igualat i amb molt poca anotació. El fred i el fet de jugar a les 9.00 feia que els nostres erraren més del que és habitual. Així i tot a poc a poc aconseguiren entrar en calor i amb uns bons 2º i 3º períodes, es va aconseguir traure un avantatge de 19 punts finalitzant la segona meitat amb un marcador de 6-25. Els nostres xiquets aconseguiren algunes cistelles de contra-atac i també algunes de rebot ofensiu que ens donaven segones i terceres oportunitats.
La segona meitat l’equip rival va jugar millor i va poder remuntar 6 punts per finalitzar amb un marcador final de 23-36. Donar les gràcies als benjamins, David, Adrián i Alex per haver vingut a ajudar-nos una vegada més.

Jugaren i anotaren: Adrià Pelufo (4), Jaume Pellicer(2), David Bondroiu(6), Alex Hervás(7), Pau Cañadas(2), Iker Parra(2), Adrián Serrano(7), Rubén Ruiz (8), Andreu Pla(2) i Salva Vila(-).

Parcials per període: 1ª (0-5), 2ª (4-9), 3ª (2-11), 4ª (1-0), 5ª (9-2) i 6ª (7-9).

Daniel Quesada

Deja un comentario