CADET «A»: C.B. ALGINET – C.B. PICKEN-CLARET

C.B. ALGINET -34- C.B. PICKEN-CLARET -52-

DATA: 21-01-2018. LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS D’ALGINET. HORA: 10:00.

Encara que el resultat del partit no ha sigut la victòria, bon partit del nostre Cadet «A» davant d’un dels equips més forts d’este grup en categoria Preferent. Els nostres xics han competit molt bé durant molts minuts i només al final de l’últim període els visitants aconseguixen la màxima diferència en el marcador i endur-se un partit que ha estat molt lluitat per els nostres. Eixim un poc despistats al partit i els visitants aprofiten per a imposar el seu ritme amb un bàsquet ràpid i molt directe (0-8) minut 4, després d’un temps mort els locals a poc a poc van entrant en el partit i amb una millora substancial de la nostra defensa individual i millor lectura en atac aconseguim canviar totalment la inèrcia dels primers minuts i igualar totalment el partit (15-12) final del primer període. El segon període també és igualat, s’alternen les fases de bon joc amb altres de mes imprecisió i arribem al descans amb un igualat (23-24).
El tercer període sol ser fonamental en la resolució de molts partits i hui ha sigut un exemple més, durant els primers minuts els visitants estan molt desconcertats per la nostra defensa i aconseguim una diferència de 5 punts (29-24) minut 5, quan pareix que podem trencar el partit i imposar el nostre bàsquet cometem errors incomprensibles en tirs fàcils i pròxims a la cistella i tornem a donar vida als visitants que es recuperen del seu mal joc i tornen a igualar el partit (29-35) final tercer període. En el quart període l’acumulació de faltes i la defensa del nostre rival aconseguixen que fer punts siga difícil per a nosaltres i els visitants aconseguixen guanyar un partit que hem competit durant molts minuts.
Hui el nostre equip ha tornat a competir a bon nivell durant molts minuts i davant d’un rival molt potent, ens queda l’assignatura pendent d’aconseguir més regularitat en este bon joc col·lectiu i poder aconseguir ser molt competitius durant més minuts. En resum bon partit per part de tots i bon treball.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Josep Gil(8pts), Javier Vercher(2pts), Josep Escutia(-), Mario Ballesteros(8pts), Carlos Alepuz(-), Alejandro Vallés(6pts), Pepe Machí(-), Javier Pellicer(2pts), Víctor Pelufo(4pts) i Julià Jiménez(4pts).

Parcials per períodes: 1º(15-12), 2º(8-12), 3º(6-11) i 4º(5-17).

ÀRBITRE: SR. GÓMEZ, J.M.

Pròxim partit dissabte dia 27-01-2018 a les 12:30h. a València davant C.B. Maristas.

Miguel Quesada

Deja un comentario