CADET “A”: N.B. XÀTIVA – C.B. ALGINET

N.B. XÀTIVA -67- C.B. ALGINET -56-

DATA: 14-01-2018.  LLOC: PAVELLÓ DE VOLEY.  HORA: 9:00.

Bon partit del nostre Cadet “A” en el seu primer partit en la categoria Preferent que ens enfrontava al potent equip del N.B. Xàtiva, encara que no hem aconseguit la victòria els nostres xics han jugat un molt bon partit i han aconseguit competir molt bé durant els 40 minuts de joc demostrant una vegada més una evolució molt positiva en tots els aspectes del joc. Des de la parada nadalenca teníem el repte de reprendre la competició al mateix nivell que abans de les festes i sens dubte hui hem pogut comprovar que el nostre equip seguix una bona evolució i que podem competir molt bé fins al final de la temporada. L’equip local amb jugadors que físicament són molt superiors als nostres, mai han aconseguit trencar el partit i la nostra defensa individual junt amb el nostre joc col·lectiu en atac ha aconseguit que els de “La Costera” mai estigueren còmodes en el partit. En el minut 7 del 4º període el resultat era (60-54) i pensem que podíem guanyar el partit, pero xicotets detalls en nostra contra son aprofitats molt bé per l’equip local i la victòria es per a ells.
En resum bon inici de fase davant un rival molt fort i acabem el partit amb bones sensacions i amb ganes de jugar el próxim.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Josep Gil(-), Javier Vercher(-), Josep Escutia(-), Mario Ballesteros(6pts), Daniel Tormo(21pts), Carlos Alepuz(5pts), Alejandro Vallés(16pts), Pepe Machí(-), Víctor Pelufo(3pts) i Julià Jiménez(5pts).

Parcials per períodes: 1º(21-16), 2º(17-17), 3º(15-7) i 4º(14-16).

ÀRBITRE: SR. VALLS, J.L.

Pròxim partit diumenge dia 21-01-2018. a les 10:00 a casa davant CB Picken-Claret.

Miguel Quesada

Deja un comentario