DERROTA DEL JUNIOR FRENTE AL LIDER

 

Aquest diumenge el nostre junior s’enfrontava contra el Almàssera el líder de la classificació que la setmana pròxima jugarà la copa.

El partit va començar amb un Almàssera que de ben prompte va imposar el seu ritme de partit aconseguint dominar el rebot i realitzant transicions ràpides que es convertien en cistelles fàcils, així es va arribar a la fí del primer quart amb un marcador de 24-8.

Al segon quart el CB Alginet seguia sense trobar el seu joc i no es sentia còmode sobre la pista, va estar un poc més encertat en atac però el domini va seguir sent de l’Almàssera, així vam arribar a la mitja part amb un marcador de 48-25.

Al tercer quart el Alginet va reaccionar els primers minuts on els canvis defensius permetia córrer al equip, però l’Almàssera amb la seua intensitat va saber contrarestar aquesta espenta del Alginet, la resta del partit va anar per la mateixa dinàmica, aprofitant per a anar introduint conceptes i millorar. A la fí, Almàssera 88-55 Alginet.

La setmana vinent ve a Alginet el Pilar, 2º classificat

Deja una respuesta