EL CADET “A” JUGA EL TORNEIG DE REIS A ELX.

El nostre Cadet “A”; ha jugat els dies 4 i 5 de Gener a Elx el Torneig de Reis que organitza el C.B. Illice Basket. Els nostres xics han jugat un bon Torneig i han competit a gran nivell contra equips d’altres Comunitats, aconseguint completar una gran experiència tant a nivell esportiu com humà. Hem pogut constatar com el nostre joc col·lectiu ha sigut molt competitiu contra equips de gran entitat i hem demostrat tindre un bon nivell de joc i competir tots els partits. El Torneig ha sigut d’un nivell molt acceptable de joc i la gran esportivitat ha sigut la nota característica del mateix.

Els nostres rivals han sigut:
E.B.A. ALBACETE BASQUET.(CASTILLA LA MANCHA).
A.D. MOLINA BASQUET.(REGIÓN DE MURCIA).
FEDERACIÓN LUCENTUM BASQUET. (ALICANTE).
C.B. ILLICE BASQUET. (ELX).

1º PARTIT: C.B.ALGINET -68- E.B.A. ALBACETE -79-

2º PARTIT: C.B. ALGINET -52- A.D. MOLINA BASQUET -87-

3º PARTIT: C.B. ALGINET -86- F. LUCENTUM BASQUET -48-

4º PARTIT: C.B. ALGINET -83- C.B. ILLICE BASQUET -47-

-CAMPEONES DEL TWO-BALL : VÍCTOR PELUFO I JAVIER VERCHER.
Els nostres jugadors Víctor Pelufo i Javier Vercher aconseguiren guanyar i quedar campions en el Two-Ball….Enhorabona Campions!!!.

Els nostres xics han aconseguit una molt merescuda tercera posició i competir molt bé durant tot el torneig, demostrant el bon treball que s’està fent des de setembre desenrotllant en la pista molts fonaments i conceptes nous que entrenem diàriament i que estan enriquint molt el nostre joc col·lectiu. Enhorabona als meus jugadors per l’esforç realitzat en estos dos dies intensos de bàsquet i animar a seguir en la mateixa línia en el que ens queda de temporada. No vull despedir-me sense donar les gràcies a tots els pares per la seua total col·laboració per a poder anar a este torneig, també al Club i especialment a Uti i Jose Manuel per la seua labor i dedicació.

Miguel Quesada.

Deja un comentario