PREBENJAMÍ BLAU: C.B. ALGINET – ALGEMESÍ

El dissabte passat ens enfrontarem a casa contra Algemesí. Des del primer moment l’Algemesí va demostrar un joc molt intens per la seua part que va fer que en tot moment fora el que marqués el ritme del partit, un ritme que per a nosaltres era una mica difícil de seguir i feia que ens trobarem amb nombroses dificultats tant per a atacar com per a defendre. Així i tot, vam veure bones accions que encara que no acabaven en cistella sí que es veia una intenció bona per part dels nostres jugadors. El nostre objectiu és aconseguir millorar tan individual com col·lectivament i encara que no aconseguim la victòria jugar bons partits. El resultat final va ser: 3-43.

Jugadors que jugaren: Mauro Antich, Viktor Markov, Oriol Company, Delia Espert, Emma Rey, Ruben Ballesteros, Jordi Garulo, Guillem Bailen, Diego i Oscar.

Deja un comentario