El benjamí federat torna a la lliga

Després de dues setmanes sense jugar lliga per la jornada de descans i per la retirada d’un dels equips del grup, tornàvem a jugar en casa contra els de San Vicent del Raspeig. Fins al minut 4 no anotàrem però ja no paràrem fins el final del primer període (13-0). Al segon, seguírem amb una bona tònica defensiva (20-2). Molta activitat ofensiva al tercer període encara que també ens sorpreneren amb contraatacs (37-10). A la represa mostràrem un joc anàrquic, lluny del que volem (43-15). Després d’una primera mitat del cinqué període on veiem com l’Adesavi reviscolava contestàrem amb un bon parcial (60-24). Continuàrem posant en pràctica el treball de la setmana tenint en front un equip que va lluitar fins el final (66-26).

“El dia que vaig deixar de preocupar-me de les meues estadístiques va ser el dia que vaig començar a guanyar” (Shaquille O’Neal).

Deja un comentario