Partit competit del benjamí federat

Ens tocava viatjar a terres alicantines per a enfrontar-nos al C.B. Mutxamel en la lluita per encapçalar el grup E de la lliga preferent.

Encara que dominàrem el primer període ens adonàrem que en aquest partit ens tocaria treballar de valent (10-5). Començàrem el segon període dominant baix dels taulers, però les precipitacions donaren pas a pèrdues que els locals castigaren amb cistella, però ens reférem i competírem a un ritme de joc alt (16-20). El tercer període va ser el de menor anotació però favorable als nostres, tot i que la no parada del temps en el llançament de tirs lliures ens va perjudicar. (17-27).  Amb la premisa de fer una bona defensa reprenérem el partit i després d’una cistella en contra, logràrem un parcial de 0-9, però els de Mutxamel reviscolaren i ens tornaren el parcial (29-38). Al cinqué període arrapàrem uns puntets per a la nostra tranquilitat (32-47). L’últim període va ser jugat de tú a tú amb intercanvi de cistelles fins el final demostrant la competitivitat del partit (43-58).

Interessant la gestió de les emocions quan l’oposició és més forta i estem fora de la nostra zona de confort. Seguim aprenent.

“Tot el negatiu, pressió, desafiaments … són oportunitats per créixer” (Kobe Bryant).

 

Deja un comentario