PREBENJAMÍ BLAU: GANDIA – ALGINET

 

El dissabte jugarem a Gandia i nosaltres ens desplaçarem amb sols cinc jugadors, a pesar d’açò vam ser capaços de fer front al nostre rival amb una bona defensa que impedia que el Gandia fera cistella i que a pesar de tindre poques oportunitats per a tirar per part nostre les aprofitarem. D’aquesta forma a la mitja part sols anàvem cinc davall al marcador. En començar la segona part es va veure el cansament com era normal dels nostres jugadors, fent un joc més lent i no aplegant a defendre les jugades rapides del Gandia. El resultat final va ser 34-14, cal dir que el resultat no mostra realment el bon partit que els jugadors van fer on van mostrar molt bona actitud.

Jugadors que jugaren: Rubén Ballesteros, Delia Espert, Guillem Bailen, Josep Martorell i Emma Rey.

Deja un comentario