PREBENJAMÍ: UPB GANDIA – C.B. ALGINET

El passat dissabte el Prebenjamí comença la segona fase jugant a Gandia. El partit va començar molt bé, ja que els jugadors eixiren a pista amb moltes ganes de fer un bon joc, d’aquesta forma s’empatava el primer quart 6-6. Aquest bon començament ens va durar fins al tercer quart on el rival ens va traure un avantatge significatiu amb un parcial de 14-2. A pesar d’aquesta diferència en la segona part els jugadors continuaren posant moltes ganes, no deixant mai el partit per perdut i aconseguiren que no es tornara a repetir una diferència tan gran de parcial en els tres quarts restants. D’aquesta manera encara que el partit no es va guanyar es van veure moltes accions bones i una segona part on els jugadors continuaven intentant jugar de la millor forma possible. El resultat final va ser: 41-19.

Aquesta segona fase acaba de començar i ja es va veient com els jugadors cada vegada ho fan millor així que, continuarem treballant per competir tots els partits que venen.

Jugadors: Ruben, Oscar, Iker, Delia, Jordi, Mauro, Oriol i Viktor.

Deja un comentario