PREBENJAMÍ: C.B ALGINET – C.B GENOVÉS

El dissabte jugarem a casa contra Genovès. El partit començà molt competitiu per part dels dos equips, així que el primer quart es va empatar 4-4. Encara que en el segon quart es va intentar ser un poc superiors el parcial va ser 4-2 traient una diferència de tan sols dos punts. Aquesta intenció de traure un avantatge més gran va donar fruits al tercer quart on vam fer un parcial de 9-0 i d’aquesta manera aplegarem a la mitja amb el marcador al nostre a favor. A la segona part encara que ens relaxarem un poc es va continuar veient bones intencions dels jugadors i aconseguint ser superiors que el rival. El resultat final va ser 31-15.

Jugadors: Andreu Monzó, Francisco Estrems, Iker Larrañaga, Oscar Sanchez, Xavi Climent, Diego Garcia, Mauro Antich, Emma Rey, Josep LLorca, Oriol Company i Viktor Markov.

Deja un comentario