PREBENJAMÍ: L’OLLERIA – C.B ALGINET

En la quarta jornada de la segona fase ens tocà desplaçar-nos fins a L’Olleria. Els primers minuts de joc van estar molt igualats, on no aconseguíem traure avantatge a causa de les poques oportunitats de tir i la defensa del rival, sent el primer quart 3-2 a favor d’ells.

Al segon quart aconseguíem jugar més de pressa i llançar més vegades a cistella, cosa que ens permetia fer més punts, amb un parcial de 10-13.

Al tercer quart vegem un joc no massa bo per part nostra on el nostre rival era capaç de furtar-nos balons i nombrosos rebots, aquest mal joc per part nostra fa que el parcial del tercer quart sigui 8-0.

A la segona part la nostra intenció va ser que a poc a poc anàrem recuperant aquest desavantatge que teníem al marcador però açò no es va veure reflectit, perquè encara que impedien que l’equip contrari continuarà anotant nosaltres no aconseguíem augmentar el nostre marcador fent un parcial de 0-2.

Cada vegada es feia més complicat. No obstant això vam decidir continuar intentant-ho així, al penúltim quart ho fem un poc millor i aconseguim un parcial de 2-7.

Apleguem a l’últim quart amb un marcador de 23-24, nosaltres estàvem satisfets per haver aconseguit a poc a poc posar-nos per davant però, encara quedava un últim esforç on tots els jugadors van ser capaços de reaccionar amb un molt bon joc fent un parcial de 0-10 i aconseguint la victòria. El resultat final va ser 23-34.

Jugadors: Francisco Estrems, Diego Garcia, Viktor Markov, Guillem Bailen, Andreu, Delia Espert, Xavi Climent i Emma Rey.

Deja un comentario