Victòria del benjamí federat a Ontinyent

El darrer diumenge viatjàvem a Ontinyent per a enfrontar-nos al combatiu Martínez Valls. Pagàrem amb un parcial de 6-0 l’excés de confiança amb el que eixírem, el que ens va obligar a esforçar-nos primer per a posicionar-nos i segon per a augmentar el nivell defensiu i així clavar-nos en el partit (12-10).

Amb més intensitat jugàrem el segon període i encara que va hi haure precipitació en alguns tirs, tots els jugadors en pista aportaren alguna cistella, posant-nos per davant en l’acta (16-24).

En el tercer període incidírem en augmentar l’activitat defensiva, sobretot, en tapar la trajectòria de l’atacant amb baló sobre la cistella, i així aconseguírem diverses accions de robo i cistella sense oposició (21-39).

Encara que seguírem centrats en defensa, no aconseguírem desplegar-nos de forma clara en el quart període, però sí que finalitzàrem les transicions ofensives dominant les accions en la pintura (28-58).

No hauria de ser així, però a l’anar a defensar a la línia de mig camp en el cinqué període, ens relaxàrem. Tampoc anotàrem els tirs lliures que llançàrem i la intensitat defensiva va baixar considerablement (38-66).

Ens contagiàrem del joc apàtic que estàvem realitzant i en el sisé període tampoc realitzàrem un joc dinàmic que reflectira la nostra superioridad (43-73).

«El treball dur supera el talent quan el talent no funciona bé» (Tim Notke).

 

 

Deja un comentario