El benjamí federat classificat per a les eliminatòries!

Partit molt intens el jugat el darrer dissabte contra el Mutxamel on estava en joc la primera posició del grup que dóna la classificació directa per a les eliminatòries.

Sorprenérem a l’inici amb tres cistelles consecutives però poc a poc els de Mutxamel anaven posicionant-se. El primer període es va jugar a un ritme altíssim, amb ràpides transicions i molt d’encert (20-13).

Defenérem el segon període a cara de gos. I amb una bona i pacient circulació de baló aconseguírem finalitzar diferents accions amb èxit (34-18).

Al tercer període ens va entrar la presa per anotar i ens pricipitàrem en tirar sense generar-nos una bona posició de tir, encara que amb l’activitat defensiva que estàvem imposant no encaixàrem quasi cistelles (42-20).

Després del descans seguírem estiguent molt concentrats en el partit el que ens feia gaudir del nostre joc, però en els últims minuts patírem problemes de faltes i de defensa del 1×1 (52-27).

Al cinqué i sisé període seguírem mostrant la nostra consistència augmentant la diferència (71-31).

Amb asquesta victòria i a falta d’un partit aconseguim encapçalar la classificació que ens dona el passe per a jugar els quart de final del campionat preferent.

«El talent guanya jocs, però el treball en equip i la intel·ligència guanyen campionats» (Michael Jordan).

 

Deja un comentario