El benjamí federat s’imposa a l’Alzira!

El duel riberenc es jugava a domicili en jornada avançada, sent l’últim partit de la lliga regular. Primer classificat del nostre grup esperem a conèixer rival per a jugar els quarts de final.

Eixírem sense donar cap concesió, encistellàrem de forma continuada i no encaixàrem (0-15). Al segon període continuàrem anotant fàcilment encara que retrasàrem un poc la defensa (2-26). Al tercer, començàrem a límitar el joc, ens bloquejàrem un poc i ens mostràrem impacients per anotar, descuidant la defensa (14-34). A la represa ens costava seguir les pautes marcades però ens esforçàrem per assimilar-les (17-42). El cinqué període va ser de molta anotació per part del dos equips i on nosaltres hauríem d´haver donat més importància a la defensa (31-61). L´ultim període, al contrari que l´anterior, va ser de poca anotació, faltant-nos dinamisme (33-67).

«Un músic pot fer un sol, però és part d´una orquestra i perquè soni bé, tots els membres han d´estar conjuntats» (Holger Geschwindner).

 

 

Deja una respuesta