Nova victòria del benjamí federat!

Divendres per la vesprada recuperàrem el partit aplaçat contra l’Alfàs del Pi.

Conscients de que erem un equip que porta més temps entrenant i jugant, ja des d’un principi hem posat pautes al nostre joc. En els dos primers períodes havíem de donar un nombre determinat de passes abans de buscar cistella. Al tercer i quart hem limitat el nombre de bots per jugador. I als dos últims havíem de generar bones posicions per al tir a distància. Sols al tercer període hem encaixat més cistelles de les que hauríem d’haver rebut, però també és veritat que no volíem robar i tampoc fer ajudes, buscant la màxima responsabilitat individual defensiva, on a día de hui ens queda molt que millorar. Resultat:56-14.

“Has d´esperar coses de tu mateix abans de poder fer-les” (Michael Jordan).

Deja un comentario