«

»

Abr 13 2018

Imprimir esta Entrada

Nova victòria del benjamí federat!

Divendres per la vesprada recuperàrem el partit aplaçat contra l’Alfàs del Pi.

Conscients de que erem un equip que porta més temps entrenant i jugant, ja des d’un principi hem posat pautes al nostre joc. En els dos primers períodes havíem de donar un nombre determinat de passes abans de buscar cistella. Al tercer i quart hem limitat el nombre de bots per jugador. I als dos últims havíem de generar bones posicions per al tir a distància. Sols al tercer període hem encaixat més cistelles de les que hauríem d’haver rebut, però també és veritat que no volíem robar i tampoc fer ajudes, buscant la màxima responsabilitat individual defensiva, on a día de hui ens queda molt que millorar. Resultat:56-14.

“Has d´esperar coses de tu mateix abans de poder fer-les” (Michael Jordan).

Sobre el Autor

toni cubero

Deja un comentario