VICTÒRIA DEL CADET AL TROFEU FEDERACIÓ

CADET TROFEU FEDERACIÓ C.B.ALGINET VS EMBA L’ALCÚDIA
Hora : 11:30 Data: 29/04/2018.
Resultat 40-0.
Partit molt fàcil per als nostres xiquets en aquesta primera jornada del trofeu federació 2017/2018. Els nostres cadets han sigut superiors des d’un inici on s’ha intentat sempre, respectar el rival que acusava algunes baixes per lesió. Hi ha hagut algunes bones jugades amb moltes passades per part nostra, ja que és l’objectiu del joc col·lectiu que duguem treballant tot l’any. Estem arribant al final de la temporada i és l’hora de perfeccionar els xicotets detalls que queden adquirir.

Cal seguir treballant als entrenaments per intentar seguir millorant com a equip.

Jugaren : Mario Ballesteros , Javier Pellicer, Víctor Pelufo, Pepe Machi, Vicent Machi, Javier Vercher, Josep Escutia, Josep Gil, Víctor García, Carlos Alepuz, Alejandro Vallés i Daniel Tormo.

Parcials per període: 1ª (40-0).

Daniel Quesada

Deja un comentario