Benjamí federat: Quarts de final!

Després de les dues fases jugades al llarg de la lliga regular i on meritòriament aconseguírem la classificació per a les eliminatòries ens tocava jugar en quarts de final contra el CBC Manises que es va classificar a l’haver quedat primer del seu grup.

Partit d’anada: Jugàrem el primer partit a domicili. Es respirava en l’ambient que no era un partit com un altre. Tot i que ens costava controlar els nervis inicials i que tota defensa i atac eren molt treballats, aconseguírem un xicotet avantatge al llarg dels dos primers períodes que en un vist i no vist va desapareixer abans del descans (23-25). Encara que el joc dels de Manises era molt agressiu i ens costava gestionar les emocions logràvem fer-nos amb el ritme del partit sense que les múltiples faltes rebudes poguessin impedir que el primer asalt caiguera del nostre costat (38-47).

Partit de tornada: Ens tocava jugar a casa amb un marge d’error de 9 punts, però amb el dinamisme d’un partit de minibàsquet no hi ha diferències que valguen. La primera part va estar molt igualada, les alternàncies en el marcador era continua però els visitants sempre portaren la iniciativa en el joc (28-29). A la represa els avantatges eren mínims i alternant-se continuament. Intentàvem controlar el tempo de partit però els de Manises ens apretaven de valent. Passaren el minuts, els segons i el partit es va decantar del nostre costat (69-66).

La eliminatòria era nostra. Passem a semifinals. Ens queden per viure moltes més emocions!!!

“Dóna el millor quan ningú estigui mirant. Si fas això, pots tenir èxit en qualsevol cosa que et proposis” (Bob Cousy).

 

Deja un comentario