Benjamí federat: Semifinals

Després d’uns quarts de final a cara de gos contra el CBC Manises, passàvem a semifinals i ens tornàvem a trobar al CB Genovés que també va tindre uns quarts molt competits contra els de Mutxamel.

El partit d’anada el jugàrem en casa. Eixírem massa confiats i els de Genovés ens sorprengueren guanyant el primer període (10-13). Al segon, començàrem a fer un joc més elaborat i poc a poc ens avançàrem en l’electrònic (19-14).

Va ser en el tercer període on imposàrem un ritme que el nostre rival no va poder parar (39-20). Al quart, seguírem jugant amb la mateixa dinàmica i encistellàvem amb facilitat (55-23).

Però els xiquets de Genovés com a valents que són seguiren lluitant i empataren el cinqué període (68-36).  En l’últim període jugàrem una mica precipitats i no contralàrem el tempo del partit, encara que no deixàrem d’anotar (85-54).

Aconseguíem un bon resultat per a afrontar el partit de tornada.

A Genovés va començar el partit molt renyit i ens tornaven a posar contra les cordes en el primer període (14-10). Boníssima reacció en el segon aconseguint cistelles molt elaborados de dins de la pintura (19-34).

En el tercer període encara que ens faltava bloquejar el rebot, augmentàrem la diferència gràcies a transicions ràpides (27-50). Al quart, ens trobàrem amb una defensa més dura que ens va costar superar (37-63).

Al cinqué i sisé períodes experimentàrem el canvi de rols buscant traure als xiquets de la seua zona de confort i que deprengueren jugant (55-82).

Eliminatòria guanyada i aconseguit un lloc en la final!!!

«Tinc la teoría de que si dones el 100% tot el temps, d’ alguna manera les coses acaben eixint bé al final» (Larry Bird).

Deja un comentario