CADET TROFEU FEDERACIÓ: C.B. ALGEMESÍ – C.B. ALGINET.

C.B. ALGEMESÍ -41- C.B. ALGINET -63-

DATA: 6-05-2018. LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS D’ALGEMESÍ. HORA: 12:00.

Victòria del nostre Cadet Trofeu Federació en el seu desplaçament a la localitat d’Algemesí. Els nostres xics han aconseguit una merescuda victòria davant d’un equip local molt combatiu i que desenrotlla un bon bàsquet. El partit sempre ha sigut dominat tant en joc com en marcador pel nostre equip i sobretot en els dos primers períodes hem aconseguit impossar un ritme de joc que els locals no podien impedir, i per consegüent arribar al descans amb un marcador molt favorable (17-41) . En la segona part hem jugat un poc més relaxats i els locals han aprofitat esta circumstància perquè la diferència no fóra major.
Donar ànim al nostre jugador Josep Gil que en el tercer periode s’ha lessionat d’un esguince al turmell i que esperem tinga una ràpida recuperació.
En resum bon partit dels nostres cadets que han competit molt bé i han demostrat el bon treball que estàn fent durant tota la temporada.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Josep Gil(6pts), Josep Escutia(3pts), Mario Ballesteros(4pts), Daniel Tormo(4pts), Víctor García(-), Carlos Alepuz(-), Alejandro Vallés(18pts), Javier Cervera(-), Pepe Machí(-), Javier Pellicer(2pts), Víctor Pelufo(15pts) i Julià Jiménez(11pts).

Parcials per períodes: 1º(13-16), 2º(4-27), 3º(8-6) i 4º(16-14).

ÀRBITRE: SR. ZALVE, P.

Miguel Quesada

Deja un comentario