CADET TROFEU FEDERACIÓ: C.B. ALGINET – C.B. BENIFAIÓ.

C.B. ALGINET -71- C.B. BENIFAIÓ -70-

DATA: 20-05-2018. LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS D’ALGINET. HORA: 9:00.

Jugàvem contra els nostres amics del C.B. Benifaió el partit que decidia qui es classificava per als 1/4 de Final del Trofeu Federació. Com ja ha passat durant la temporada, els partits contra este equip sempre han sigut d’igualtat i d’una competitivitat molt elevada. Des del principi ja veiem com els dos equips juguen un bàsquet amb un bon ritme i amb transicions molt ràpides, els visitants en els primers minuts dominen el marcador (3-13 minut 6) , però els nostres xics reaccionen i millorant prou en defensa i sent més efectius en atac aconseguim arribar al descans amb un avantatge de (36-28) .

En la segona part els visitants aconseguixen igualar el partit i amb molt d’encert en el tir exterior aconseguixen forçar la pròrroga i que tot quede per decidir en els últims 5 minuts. La pròrroga també és molt igualada i només per xicotets detalls que aconseguim resoldre amb encert (tirs lliures molt importants d’Alejandro) , aconseguim una victòria molt treballada i molt competida. Els xics una vegada més ho han donat tot en la pista i han tornat a demostrar el seu caràcter competitiu contra un equip que ens ho ha posat molt difícil. Ara a esperar el rival de 1/4 de Final que segur serà un bon equip i a competir amb totes les nostres forces per a aconseguir passar a Semifinals. Enhorabona a tots per la classificació.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Javier Vercher(3pts), Josep Escutia(-), Mario Ballesteros(8pts), Daniel Tormo(24pts), Víctor García(-), Alejandro Vallés(16pts), Pepe Machí(-), Javier Pellicer(-), Víctor Pelufo(14pts) i Julià Jiménez(6pts).

Parcials per periodes: 1º(15-13), 2º(21-15), 3º(17-18), 4º(11-18) i Extra (7-6).

ÀRBITRE: SR. REDOMERO, S.

Pròxim partit dimecres dia 23-05-2018. a les 19:00 a Carcaixent.

Miguel Quesada.

Deja un comentario