1/8 DE FINAL CADET TROFEU FEDERACIÓ: C.B. ALGINET – N.B. ALBORAIA.

1/8 DE FINAL DEL TROFEU FEDERACIÓ:

PARTIT D’ANADA: N.B. ALBORAIA -47- C.B. ALGINET -60-

DATA: 26-05-2018. LLOC: PALAU D’ESPORTS D’ALBORAIA. HORA:12:30.

El Sorteig per a jugar els 1/8 de Final del Trofeu Federació ens emparella amb el N.B. Alboraia, un equip de paregut nivell al nostre i que ens ho ha posat molt difícil durant tota l’eliminatòria. El primer partit ho juguem a Alboraia i els nostres xics jugant un bàsquet pràctic aconseguixen un bon resultat per a afrontar el partit de volta que es juga al dia següent en la nostra pista.
En els dos primers períodes som superiors i encara que no aconseguim trencar definitivament el partit, si fem la sensació que dominem el ritme del partit i arribem al descans amb un prometedor (25-37) , però els locals són un equip amb experiència en categoria Preferent i que no baixen mai els braços aconseguint que la diferència en el marcador no siga major i arribar al final del partit amb un avantatge per al nostre equip de (47-60) . Al dia següent juguem el partit de volta en la nostra pista i l’eliminatòria no està ni de bon tros tancada. Els nostres xics han jugat un partit irregular mesclant fases de bon joc amb altres menys vistoses, però en definitiva bon partit i bon resultat.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Javier Vercher(-), Josep Escutia(-), Mario Ballesteros(2pts), Daniel Tormo(17pts), Víctor García(3pt), Alejandro Vallés(20pts), Javier Cervera(-), Víctor Pelufo(13pts), Julià Jiménez(5pts) i Vicent Machí(-).

Parcials per períodes: 1º(13-13), 2º(12-24), 3º(10-8) i 4º(12-15).

ÀRBITRE: SR. SIMÓ, M.

PARTIT DE TORNADA: C.B. ALGINET -62- N.B. ALBORAIA: -54-

DATA: 27-05-2018. LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS D’ALGINET. HORA: 12:00.

Desprès de jugar en el dia d’ahir a Alboraia i aconseguir un bon resultat (47-60) , sabíem que si volíem continuar en el Torneig havíem de jugar un bon partit ja que el nostre rival vindria a per totes per a poder donar la volta a l’eliminatòria. Comencem molt bé el partit i jugant un molt bon bàsquet aconseguim tancar el primer període amb un bon parcial (25-10) , en el segon període tot canvia i els visitants són superiors i aconseguixen un bon parcial arribant al descans amb un avantatge per al nostre equip de només 7 punts (36-29) .
Eixim molt millor en el tercer període i amb una millora considerable en la nostra defensa i millor selecció i efectivitat en situacions col·lectives en atac, aconseguim tancar este període amb un clar (14-6) i deixar pràcticament tancada l’eliminatòria. En l’últim període sabent que hem aconseguit la classificació per als 1/4 de Final ens deixem portar per la inèrcia del partit i els visitants aconsegueixen guanyar este període per (12-19) . En resum un altre partit irregular barajant fases de bon joc amb altres menys bones i que ens porta a seguir en la competició on segur que intentarem competir molt millor en els pròxims partits i aconseguir arribar el més lluny possible en este Torneig. Enhorabona a tots per la classificació.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Javier Vercher(2pts), Josep Escutia(4pts), Mario Ballesteros(2pts), Daniel Tormo(14pts), Víctor García(-), Carlos Alepuz(8pts), Alejandro Vallés(10pts), Javier Cervera(2pts), Pepe Machí(1pt), Javier Pellicer(6pts), Víctor Pelufo(10pts) i Julià Jiménez(3pts).

Parcials per períodes: 1º( 25-10), 2º(11-19), 3º(14-6) i 4º(12-19).

ÀRBITRE: SR. REDOMERO, S.

MIGUEL QUESADA.

Deja un comentario