El benjamí federat en el Trofeu Federació contra el Marcelina i Moixent.

Aquesta setmana hem disputat dos partits del Trofeu Federació amb sort desigual però dels que intentem traure conclusions positives que ens ajuden en el camí de la formació.

El darrer dimecres ens desplaçàvem a Benifaió on ens tornàvem a enfrontar al CB Marcelina al que ja ens trobàrem a la final de la Lliga Valenciana. Poca anotació però màxima competitivitat fins la mitja part. Al quart període aconseguírem un lleuger avantatge, però va ser tombat en els dos següents períodes on quasi no anotàrem i sí encaixàrem cistelles fàcils fruit de transicions ràpides (45-29).

Dissabte hem jugat contra Moixent on hem volgut fer un joc lliure sense moltes pautes per a descarregar la tensió acumulada als últims entrenaments. Hem barrejat els “cinc” dels últims períodes per a expirementar la presa de decisió dels xiquets en noves situaciones i cal dir que no ha estat gens mal encara que la nostra superioritat hui era manifesta (41-1).

“Encistellar està bé, però només fa feliç a un jugador, jo prefereix una assistència, que fa feliç a dos” (Magic Johnson).

 

 

Deja un comentario