El benjamí federat en el Trofeu Federació contra Marcelina, Genovés i Moixent

Jugàrem entre setmana contra el CB Marcelina en partit avançat a la jornada. Encara que començàrem fent un bon bàsquet, els de Benifaió van ser més efectius. Al segon període imprimírem un joc més ràpid i aconseguirem cistelles fàcils que ens posaven 5 dalt. Abans del descans intentàrem no tindre perdudes i mantindre l’avantatge i ho aconseguírem (37-33). Però va ser en el quart període quan colpejàrem, corrent i passant. Al cinqué van ser molt valents en defensa i encara augmentàrem la diferència. En l’últim període abordàrem el liderat del grup (70-54).

Ens tornàvem a enfrontar a Genovés. Un equip que ens fa jugar a un ritme molt alt i que agraïm perquè ens fa millorar. Encara que guanyàrem tots els parcials, els tres primers van ser per poca diferència. No va ser fins al 4t i 5é període quan aconseguírem enlairar-nos en l’electrònic i donar-nos la victòria (68-28).

Ens trasladàrem a Moixent per a jugar l’últim partit de la fase de grups. Tinguérem que recordar que el nostre joc es fonamenta en el joc en equip després de vore que buscàvem el lluiment individual. No va ser el dia de fer bones defenses però la nostra superioritat feia que aconseguírem distanciar-nos període darrere de període fins el 25-75 final.

Hem arribat molt bé al final de la temporada i fruit del treball realitzat aconseguím classificar-nos per a les eliminatòries del Trofeu Federació.

«Em diverteixo a la pista, somrient, rient, tractant de tenir una bona actitud» (Stephen Curry).

 

 

Deja una respuesta