El benjamí federat inicia el Trofeu Federació

Començàrem el Trofeu Federació inmersos en les eliminatòries de la lliga regular, el que va fer que jugàrem dos partits el mateix cap de setmana. Després d’haver jugat el día abans el partit d’anada de quarts de final de lliga on estiguerem molt tensos, ens desplacàrem el diumenge a Genovés.

Des del principi buscàrem el joc fresc i alegre, jugar per divertir-nos. Encara que va hi haure intercanvi de cistelles en el primer període, la iniciativa era dels nostres xiquets (7-13). Al segon, el ritme que imposàrem no va poder ser aturat (7-32).

Els de Genovés mostraren més resistència al tercer període i aquest va estar més igualat (15-43). Al quart període ens mostràrem superiors i augmentàrem la diferència (21-56).

Ens relaxàrem en el cinqué període baixant el nivell defensiu sumat a l’espírit combatiu dels xiquets de Genovés va fer que perdérem el període (32–64). Però a l’últim període tornàrem al joc ràpid i d’encert que estàvem desenvolupant aconseguint l’objectiu de passar-nos-ho bé jugant (36-76).

“El bàsquet és un joc de canvis de ritme” (Lolo Sainz).

Deja un comentario