Final Benjamí Preferent: CAMPIONS!!!

El pavelló municipal el Quint de Mislata va acollir les finals de lliga de minibàsquet organitzades per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.

El públic va omplir les grades de gom a gom en un exemple de convivència esportiva on no deixaren d’animar als seus respectius equips. Pares, familiars i amics dels nostres xiquets ompliren la grada de color blau i groc.

Multitud de detalls envolten una final de lliga. Darrere queden hores de treball i preparació per a arribar en les millors condicions possibles a un enfrontament a partit únic on et jugues una temporada de somni. Moltes emocions concentrades en espai i temps.

Encara que aplegàrem amb els deures fets i havent preparat el partit, ens enfrontàvem per primera vegada al CB Castelló, Tot podia passar i més amb el dinamisme amb el que es juga el minibàsquet.

El primer període va ser bàsic per al desenvolupament del partit. Amb bona defensa, sense transicions ofensives ràpides però amb un atac posicional efectiu que sols podia ser aturat amb faltes, i que ens donava una primera diferència a l’electrònic (9-3).

Aconseguírem cistelles fàcils, en el segon període,  fruit de ràpides transicions que ens donàren un avantatge important (26-12).

Però en el tercer període el CB Castelló líderats per un xiquet molt habilidós (elegit mvp de la final) i molt ben acompanyat apretaren de valent i recurtaren significativament la diferència (34-31).

A la represa tinguérem uns 5′ de màxima intensitat. Forta defensa, bona eixida de baló i contraatacs, on aconseguírem una diferència clau per l’esdevenir del partit (50-37).

El cinqué període va ser d’un estira i arronsa continu, qualsevol acció d’un equip era contestada per l’altre. Vam estar encertats en el tir des de posicions lliurades, encara que encaixàrem cistelles d’accions individuals (64-50).

Amb un marge de +14 entràrem en l’últim període. Els de Castelló ho intentaren però controlàrem el baló i el temps fins al so de la botzina que ens convertia en campions de lliga (71-64).

Humilment donem l’enhorabona a l’equip del CB Castelló que ha sigut un digne rival. Sense dubte els nostres xiquets recordaran aquest dia amb alegria i felicitat. És bo aprofitar i gaudir d’aquests moments després d’haver entrenat dur al llarg de la temporada, conscients de que açó només és el principi i que hi ha que seguir treballant per a millorar i formar-se.

“Que bonico és guanyar” (dita popular).

Deja un comentario