CADET TROFEU FEDERACIÓ ¼ de final C.B.ALGINET VS VALENCIA BASKET

C.B.ALGINET VS VALENCIA BASKET

Hora : 18:00 Data: 02/06/2018.

Resultat 61-50.

Començàrem aquesta eliminatòria de ¼ de finals amb una bona primera meitat que ens feia aconseguir anar 12 punts endavant. El Valencia amb una defensa zonal pressionant en mig camp intentava provocar pèrdues en 2×1 agressius però els nostres aconseguien mitjançant passades anotar punts baix de la cistella amb relativa comoditat. La segona meitat va estar molt igualada i molt disputada però pensem que podíem haver aconseguit 7 o 8 punts més d’avantatge per a la tornada del diumenge. En els moments finals algun rebot ofensiu per part dels pivots del Valencia i alguns tirs lliurats errats, tan des del perímetre com de posicions interiors ens feia guanyar el partit per 11 punts.

Jugaren: Mario Ballesteros (3) , Víctor Pelufo (12), Pepe Machi(-), Javier Vercher (2), Josep Escutia (6), Josep Gil (4), Víctor García (-), Javier Pellicer(-), Carlos Alepuz (2), Alejandro Vallés (8), Daniel Tormo (6) i Julià Jiménez (18).

Parcials per període: 1ª (15-11), 2ª (24-16), 3ª (14-13), 4ª (8-10).

Partit de tornada
Resultat 79-49.

Sabíem que anava a ser un partit dur i que calia eixir molt concentrats. Els nostres xics no tingueren una bona eixida i el València treia profit de la seua defensa zonal. La primera meitat va acabar amb 20 punts baix que feia que a la segona meitat haguérem de fer una remuntada que quasi completem. En la segona meitat eixim amb una intensitat semblant a la del partit d’anada i així remuntem guanyant el tercer període per 6 punts amb un parcial de 16-22 a favor nostre, que ens feia somiar en aconseguir la remuntada. Amb transicions ràpides i minimitzant les pèrdues de pilota, aconseguíem cistelles amb penetracions sense por a l’errada. En l’últim període amb l’acumulació de les faltes i l’encert exterior d’un València més efectiu, ens deixava sense opcions.

Cal donar l’enhorabona als nostres xics que han fet un gran esforç en menys de 24 hores de recuperació entre partit i partit, el nostre treball defensiu és el que considerem millor per a la millora individual dels jugadors i per tant, cal estar orgullós d’haver competit contra un potencial físic tan destacat com el del contrari.

S’acaba la temporada competitivament i cal dir que estem molt contents d’aquest grup d’amics i bones persones que hem tingut el plaer d’haver entrenat. Tant el Cadet “B” com el “A” han realitzat bones temporades, donant sempre bones imatges col·lectivament, que pensem que són el que realment importa. Creiem que tots els jugadors han tingut una bona progressió i que han millorat respectivament al seu nivell inicial.

Jugaren: Mario Ballesteros (4) , Víctor Pelufo (-), Pepe Machi (-), Javier Vercher (-), Josep Escutia (2), Josep Gil (2), Javier Cervera (2), Carlos Alepuz (2), Alejandro Vallés (20), Daniel Tormo (14) i Julià Jiménez (5).

Parcials per període: 1ª (16-6), 2ª (23-13), 3ª (16-22), 4ª (24-8).

Deja un comentario