BENJAMÍ FEDERAT C.B.ALGINET VS C.B.M. BENIFAIÓ

CATEGORIA: BENJAMÍ NIVELL 2

DATA: 10/11/2018

HORA: 10:30

LLOC: PAVELLÓ MUNICIPAL D’ALGINET

RESULTAT: 52-63

Cinqué partit corresponent al grup G de la categoria Benjamí en nivell 2 de la temporada 2018/2019.

Bon partit realitzat pels nostres xiquets que demostra que podem competir de tu a tu amb el líder invicte del grup, com és, el Benifaió. Ha sigut un partit molt competit, on amb un gran encert per part dels visitants des de més enllà de fora de la zona, feia que finalment el marcador fóra superior per als benifaionencs.

Tot i això, cal assenyalar que hi ha hagut un pas endavant per part dels nostres respecte als partits passats, sobretot en termes de compartir la pilota. S’ha millorat en la pujada del baló, per posteriorment trobar als companys millor situats. Podem destacar en aquest apartat del joc a Xavi Guijarro que ha sabut quan passar i quan seguir botant per finalitzar ell mateix. Tot seguit Christian també ha realitzat moltes més safates que els partits anteriors, atrevint-se a entrar sense por a l’anella. Al mateix temps, també s’ha millorat en la capacitat de reacció defensiva, ja no ens han sorprés amb tants contra-atacs com en partits anteriors. Destacant a Javier que ha defés molt bé als jugadors més hàbils de l’equip contrari.

No obstant això, cal seguir treballant per intentar millorar en aquells apartats del joc on tenim les nostres febleses.

Per acabar, cal dir que tots els jugadors i jugadores han mostrat la seua capacitat d’esforç i sacrifici davant un bon rival com és el Benifaió.

Jugaren: Maria, Xavi, Javier, Diego, Pau, Marcos, Aaron, Christian i Viktor.

Pròxim partit dissabte 17 de Novembre en Alginet a les 10:30 contra Alaquàs.

Deja un comentario